Rimmel Lemon Drop No. 058






Dobře, musím se přiznat, že z této žluté jsem byla nadšená více, než ze včerejší třešně. Ovšem toto nadšení se po nalakovaní změnilo. Nečekala jsem, že bude dělat takové krátery. 
Jsem z toho smutná, protože po takové žluté jsem toužila docela dlouho a byla jsem líná si nějaký pastelový odstín objednat z internetu.
No a dobře mi tak. Teď mám před sebou sice krásnou žlutou pastelku, ale se škaredou aplikací. 

Jo a jestli voní, když je z té voňavé řady? No citrón cítit byl, ale musíte si nacpat prst do nosu. Popravdě. Žádná hitparáda to není.


10 komentářů:

  1. To je škoda, že se tak blbě lakuje, jinak se mi moc líbí a po žluté toužím taky :(

    OdpovědětVymazat
  2. Mně voní poměrně dost, akorát si nejsem jistá, jestli zrovna citronem :D Jinak ta aplikace mě taky docela zklamala, on i ten lak má takovou zvláštní konzistenci -- přijde mi, že jde trochu do matna (zkrátka není lesklý, jako ostatní laky). Napůl jsem ráda, že jsi tu recenzi napsala, protože jsem si připadala jako debil, když mi ten lak se dvěma vrstvami nekryl..a aby kryl, musela jsem mít vrstvu jak.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. škoda za tu aplikaci, protože barva je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  4. Žluté laky se všeobecně dost špatně lakují, takže myslím, že můžeš být ráda, že sis nekoupila nějaký dražší, štval by tě ještě víc :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mína, Markétka: Je to škoda no.
    Meg: Drahoušku, nejsi debil! :)
    Viennettka: To je fakt! Nemáš nádou Orly Lemonade?

    OdpovědětVymazat
  6. Bobužel, tady z těch světlých žlutých mám akorát ChG Lemon Fizz a Fionu od OPI :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě přesně taková žlutá musí slušet a mně se taky moc líbí! Já mám zase z drogerie jeden Maybelline, který má přenádhernou barvu, ale dělá trošku bubliny a trošku pruhuje. Tak mě to štve! Ale stejně to vždycky překonám a používám ho kvůli té barvě :)

    OdpovědětVymazat
  8. To je škoda, že nejsi z jeho aplikací spokojená, protože jinak ta barvička vypadá naprosto úžasně! Takovou barvu laku jsem ještě nikdy neviděla.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit a žluťáska jsem si koupila:) Je pravda, že aplikace je horší, protože mi přijde, že lak je celkem hustý. Špatně kryje - dávala jsem 3 vrstvy a ještě by se hodila jedna pro moji úplnou spokojenost:( Ale zase (na mé poměry) rychle schne a má fajn širší štěteček, který mám ráda. No a ta barva! Nádherná:)

    OdpovědětVymazat
  10. Viennettka: Já ve Fioně vidím žlutozelenou :D
    Sonidlo: Necítím se v ní nejlépe. Snad bude vypadat lépe, když budu v létě opálená.
    Lady: Já podobnou viděla u China Glaze, Orly a OPI. Ale v drogerii takový odstín poprvé.
    Peťulka: 4 vrstvy. Přesně! To mě nebaví. :(

    OdpovědětVymazat