Miluji kosmetické taštičky


Sice je malá, ale vleze se do ní make-up, pudr, tvářenka, dva štětce, tužka na oči, tužka na obočí, stíny na obočí, dvě řasenky. Nejsem náročná. Stačí mi to. Nechce se mi tahat celá výbava sebou.
Tuto Estée Lauder jsem pořídila v secondhandu za 25 kč. Myslím si, že je nová, protože tento materiál je docela náročný na údržbu a každý pohyb a škrábanec je na něm vidět a navíc na jezdci zdrhovadla byla ještě fólie.
Přiznávám, že tuto taštičku našla jako první kamarádka. Ale po těžkém boji a ukecávání mi ji přenechala.

Co používáte na denní líčení?

10 komentářů:

  1. matující krám, pudr, bronzovací perle od avonu, šedou tužku, černou linku a bezbarvou řasenku.. a jelení lůj :) mám toho asi dostatně míň něž ty :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mejkap, puder, ceruzku na obočie, tekutu linku na oči, maskaru, balzam na pery. To je všetko... Ale aj napriek tomu "potrebujem" tiež viacero taštičiek :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Minerální makeup a tvářenku, řasenku, jelení lůj a když nezapomenu, tak tužku na obočí, a pokud se dobře vyspím, tak i oční stíny :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů! Já zrovna sháním nějakou miniaturní taštičku jenom na balzámy na rty, protože je pořád odněkud někam přendavám a většinou to končí tak, že je ztratím :/

    Jinak většinou používám makeup, transparentní pudr, většinou hnedé/fialové/černotřpytkové stíny, řasenku, někdy tužku na oči a tvářenku; občas taky rtěnku, když na ni mám náladu. No a jasně že balzám na rty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Makeup, korektor, řasenku, paintpot a bronzer :-) Taštička je krásná!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem šílenec na kosmetické taštičky, mám jich několik:) Já osobně používám korektor, pudr, bronzer, hnědé stíny, řasenku, tužku na obočí a lesk na rty:) No není toho zrovna málo:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím si že všechny toho máte tak akorát. Pokud nevlastníte lodní kurf malovátek, tak to je ještě v pohodě ne :D

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasný úlovek!Když nestíhám pudr a řasenka,bez te ani ránu.A když mám čas tak oční stíny,linky a víc si hraju s očima.:)

    OdpovědětVymazat
  9. Woow, taštička vypadá moc dobře :) Já toho když stíhám používám docela dost, hodně vrstev na obličej, nejdřív krém, pak podkladový krém, pak makeup,pudr,na oči tužku, někdy stíny, a řasenku. A nakonec tvářenku nebo bronzer :)

    OdpovědětVymazat
  10. Elee.: S očima si vyhraju jedině tak na nějakou večerní akci a na to potřebuju dostatek času :)
    Mirabelle: Tak to je tak make-up na 20 minut ne? Toto není nic pro mě, tolik krémů :D

    OdpovědětVymazat