Gabriella Salvete Enamel No. 101




V poslední době dávám přednost jemným barvám. Nenápadním růžovkám. Tato potřebovala k pěkněmu krytí jako je na fotce ČTYŘI vrstvy!!! No, vážení, řeknu Vám, že to stálo za to.
V první vrstvě působí na okolí tzv. zdravým vzhledem nehtů.

Ve druhé docela pruhuje.
Ve třetí se snaží pruhy zakrýt.
Ve čtvrté je už skoro dokonáno.
Chtělo by to pátou vrstvu.
Nemám na to nervy!!!

Jako velké plus musím napsat snad jen to, že cca čtyři dny jsem nosila jednu vrstvu laku a bez porušení!

Ale jinak je to moc pěkná barva. A to jsem šla původně pro takovou oranžovku se zlatými odlesky a nebo pro zelený stromeček a nebo modrou oblohu.... Musím se ještě pro nějaký vrátit.




6 komentářů:

  1. Já jsem včera byla v drogerce a taky jsem skončila s Gabriellou... a ne jednou, však uvidíš, post už je připravený na zítra :-D A o té oranžové se zlatými odlesky mi nemluv, ta mi pěkně leží v hlavě! Ale určitě mám už aspoň dvě podobné, takže si ji koupit nesmím!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě taky leží v hlavě! :D Zrovna mám na nehtech tady tento odstín a to pouze 2 vrstvy bez base a bez top coatu drží mi již třetí den bez poškození. takže musím si pro nějaký ještě zajít! :)
    Už se těším na zítřek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Není to ta oranžová se zlatými odlesky od GS, kterou už mám doma? To samozřejmě nemůžete vědět :) Jenže já nestíhám lakovat všechno co bych chtěla, takže kdoví, kdy se k té oranžové dostanu...

    OdpovědětVymazat
  4. Soni, určitě to je on :D Vyšel teď v té jejich podzim/zima kolekci. Zítra si pro něj taky zajdu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Prosimtě, můžu se tě zeptat jestli taky trpíš zažloutlými nehty a mohla by jsi mi na to něco poradit? díky moc, Áňa)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Áňo :), momentálně mám zažloutlé trochu prsteníčky, ale to je z jiných důvodů, než z barevných laků. Musím říct, že jsem nikdy "netrpěla" žlutými nehty.
    Zkus používat podkladový lak (base coat).
    Nedávno jsem se dočetla, že žloutnutí způsobují látky obsažené ve všech a nebo skoro všech lacích - formaldehyd, toluen, nitrocelulóza... V tom případě je docela nemožné se zbavit žlutého nádechu :(

    Můžeš zkusit citrón a nebo kyselinu citrónovou, může trochu pomoci, ale nehty by sis v citrónové šťávě musela máčet každý den cca 10 minut a hlavně nelakovat.

    Ono je to docela těžké se mezitím rozhodnout. :)
    Nejsem si jistá, jestli Ti tato odpověď pomohla :( Kdyby Tě ještě něco zajímalo a já Ti dokázala odpovědět, tak se neboj zeptat :)

    OdpovědětVymazat