Květinové fimo



Snad horší lak jsem v životě neměla. Ono najít krycí bílý lak maximálně ve dvou vrstvách je docela oříšek.

Fimo je tam sice jenom na oko, ale v létě, jsem nosila ovoce v růžovém laku a musím říct, že drželo. Musela jsem najít hodně tenké plátky ovoce a poté jej pečlivě lakem nalepit na růžový podklad a cca 3.-mi vrstvami topcoatu zalít.

Drželo to perfektně. Odlakování bylo strašné :)))

11 komentářů:

  1. Mně právě vadí, jak to fomi vystupuje z toho laku - furt to ňoupu, takže mi to vydrží sotva den. Jinak to vždycky lepím lepidlem a to mě to pak omrzí a pak to msuím odpilovávat.. no prostě děs :D Ale děsně se mi to líbí!

    Jinak bílý lak krjící v 1- 2 vrstvách - můžu jen a jen doporučit H&M Love At First Sight! Lepší bílý lak jsem nikdy neměla a dá se s ním i razítkovat ;) Pak fungovat docela nějaký bílý od Flormaru, ale ten brzo vysychal. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Lou má pravdu s tím bílým lakem od H&M, mám ho a je jednoznačně nejlepší !!
    A tohle se mi moc nelíbí, nejsem moc na plastické zdobení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se to líbí moc! Jen bych to asi nemohla nosit, protože bych to hned o něco strhla, celkově nesnesu na nehtech výstupky a nerovnosti, možná proto to tak obdivuju! Jsi šikovná! :-) Jinak celkem dobrý bílý lak je od Color Club, 2 vrstvy kryly krásně:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Aaaa, ty nehty mi připomněly, jak moc chci jaro!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Tie sú tak sladučkééé a roztomilé!
    Inak s tymito lakmi mam aj ja rovnako nanič skúsenost.

    OdpovědětVymazat
  6. zkus bílý lak od essence, který je určený k razítkování :) je to docela novinka a jsem s ním spokojená

    OdpovědětVymazat
  7. Zkusím ten z H&M, ale i ten z Essence. Akorát se bojím,že nebude dobře schout, když je na razítkování. Díky za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Love At first Sight schnul hezky. Jestli ti pomůže tohle, co jsem kdysi psala ;) http://daft-ninny.net/polished-prague/?x=22

    OdpovědětVymazat
  9. občas sem chodím koukat jaké máš pěkné nehtíky:) mě docela vyhovuje krycí bílá minicolorama od maybelline nebo kdo je dělá... a nej byl jednou z nějaké sady z lidlu:)

    OdpovědětVymazat
  10. Lou: Až půjdu kolem HM skočím si pro něj :)

    Elesse: Tak to jsem poctěna, další čtenářkou :) Škoda, že už nestojí 29 kč jako v létě, ale také se po ní poohlédnu. Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat