Inovace bez legrace



Nevím jak Vy, ale já si raději nehty sama nalakuji, než dávat 422 kč (140 ks v balení) 
+ nějaký speciální basecoat a topcoat, jeden za 280 kč.

Je to docela levná sranda. V uvozovkách.

Pro zájemkyně info ZDE.

9 komentářů:

  1. jsem taky za,ze je to jednodussi ale hlavne levnejsi si to nalakovat sama,zase ne vsichni nejsou tak sikovni.
    zase na druhou stranu ja mam tenke nehty,tak se mi zacnou konecky brzo odlupovat,tohle by mohlo vydrzet dele.nevim,nemam zkusenost))

    OdpovědětVymazat
  2. :) jasně že je to lepší, můžeš se u toho vyblbnout. Jen znám paní, kterým když dá někdo štěteček a lak do ruky, jsou schopny spíš s tím někoho zabít, než nalakovat si nehty :D. A z toho videa :( fujky, nesnáším kovové zastrkávače kůžičky okolo nehtu. Asi jsem divná, ale přijdou mi strašně nechutný :D.

    OdpovědětVymazat
  3. proč si radši nekoupit šablonky na francii a jeden hezký přirozený set laků. vyjde nás o 3x levněji a dobře, chce to chvíli praxe.. tohle mi přijde fakt ulítlý.. :/

    OdpovědětVymazat
  4. nevím tohle mi přejde docela trapný :D a třeba mě snězte...

    OdpovědětVymazat
  5. Sice pěkný, že je to hezký a nekřivý, ale přijde mi to zbytečný..

    OdpovědětVymazat
  6. Já dávala kdysi 500-1000 kč za manikúru týdně, někdy jen 1x za 14 dní.. Jen mi nehty lakovala, nic umělýho. Takže mi tohle příjde velmi fajn :D
    Pak jsem se rozhodla pro nehty, které přesahují přes okraj prstu alespoň o milimetr či dva a to už jsem musela v mém případě nasadit umělé, které si teda dělám doma. :D Vychází mě to ještě levnějc než tohle a příjde mi hloupost nějaký spešl komedie, když je to na principu nalepovacího papírku, kterej můžu zapéct v pekárně. Pro ty, co teda nemají pekárnu, mi příjde daleko vtipnější a asi milionkrát levnější tip dip (hoďte do do youtube, kdo neznáte). Tomu říkám totiž vynález ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Diela: Pěkná francie je jenom o cviku :)

    Bezega: Tak to musí být šikovná paní :D Tu kovovou věcičku mám, ale je mi taky docela nepříjemná :)

    Markétka: Jsem stejného názoru :)

    Cherry: Nikdo Tě nesní :D

    Markett: Taky jsem pro zbytečnost...

    Lou: Teď se koukám na tip dip, to je dobré, líbí se mi to, kde že se to prodává?:D Jinak 500-1000 kč za manikúru? Fíhaaaa :)))

    OdpovědětVymazat
  8. No já to vygooglila a normálně to bylo něco jako tipdip.com nebo tak nějak.. A stálo to tuším 10 dolarů, ale nemusíš to nijak obnovovat a tak... zkrátka jednorázová cena ;)
    A ta manikúra nebyla ani nic moc ke všemu, když se zpětně podívám :D No děs! Ale neaučilo ěm to se starat o nehty a nekousat je :)

    OdpovědětVymazat