Všude samý InStyle s Essie dárkem



Původně jsem si chtěla koupit taky nějaký odstín s tím, že mi je to vcelku jedno. Ale peníze padly na cheesecake. Ale když oni ho tady v městě dělají takový dobrý. Prošli jsme kolem kavárny a chladně jsme se na něj koukli, ušli pět kroků, o sedm kroků jsme se vrátili pro borůvkový chessecake. Kde se na chessecake hrabou krémové dorty.

Takže teď uvažuji, jestli si koupit InStyle nebo ne. Přece jenom čekám, až mi nehty odrostou - ať žijou gelovky a opět si je normálně lakovat.

Jdu se radovat z toho, že mám čtyři zkoušky z šesti. Také jdu na oslavovat troje narozeniny a jedny jmeniny - napsala bych dvoje, ale já je měla už minulý týden...

Mějte se :)

6 komentářů:

  1. myslim ze essie je jeden z najlepsich darcekov ake kedy v Instyle boli pribalene.. :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Joooo, kup si aspoň jeden! Musíš, taková akce není každý den! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. proč čekat až odrostou? zpiluj rovnou!:) já ten instyle asi fakt koupím! takové krásné barvy!

    OdpovědětVymazat
  4. Vie: asi jo:D musim zajit do trafiky :D
    Joll: ja je mam zpilovane, ale jak jsou mekke a nalakovane, tak me lak vydrzi maximalne do te doby nez si je namocim do vody...


    Aa

    Musim si tam zajit :D

    OdpovědětVymazat
  5. gelovky už nikdy. Sice mi slušely, ale po týdnu až 14dnech jsou naprosto příšerné. Měla jsem je asi tři měsíce a co 14dní jsem chodila na předělání. Nakonec jsem si je rvala z nehtů, což bylo opravdu náročné, protože byla tak kvalitně udělané, že se nechtěly zlomit. A nakonec jsem další tři měsíce měla nehty absolutně zničené.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten fialový mám, zatím sem četla názory, že tyhle světlý odstíny sou víc tekutý a hůř se nanášejí, že nejlepší je tmavší a víc vydrží ty s třpytkama.

    OdpovědětVymazat