Oranžová


Opět jsem se mi zalíbilo razítkování. :)

11 komentářů:

  1. Ten vytvrzovač je super, že? Objevila jsem ho asi před měsícem a když ho dám na lak, fakt rychle uschne a udělá takovou pěknou lesklou vrstvu:) Určitě by se našel lepší, ale za tu cenu! Mám od FS ještě zpevňovač a regenerátor a ty jsou taky fajn, používám je jako base coat, protože jsem od FS žádný přímo base coat nenašla.

    OdpovědětVymazat
  2. Kruci, jaktože vždycky máš ty razítka tak perfektní, jedno stejné jako druhé! :-D Razítkování mě baví, ale zdaleka to nevypadá tak krásně, jako když An vezme razítko do ruky :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Peťulka: Na citlivé a poškozené nehty nedoporučuji zpevňovač, jelikož formaldehyd je velmi dráždivý.
    Jako top coat je ještě skvělý od Flormaru, ale ten jsem si již dlouho nekoupila.

    Katie: Kdysi jsem zde uveřejnila článek o razítkování (jak na to). Ale pokud by byl o to zájem, tak bych byla schopna udělat něco podobného s tím, jaké laky používat a tak :D :)

    Michelle: Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. jakým skvělým lakem jsi razítkovala?

    OdpovědětVymazat
  5. Markétka: Křiklavá oranžová od S-he a od Gabriella Salvete (minilak z letní kolekce).

    OdpovědětVymazat
  6. An, díky za doporučení ohledně zpevňovače:) Je pravda, že jsem občas pociťovala takový pálení nebo "bolení" pod nehtem. Mám nehty celkem poškozený, křehký, lámou se mi, tak se je pokouším spravit a moc se mi to zatím nevede:( Teď jsem na nějakém blogu našla tip na Biosil, tak asi zkusím. Kdybys měla nějaké tipy pro poškozené nehty, jak se o ně starat, zlepšit je atd., byla bych ráda za nějaký článeček:))

    OdpovědětVymazat
  7. Peťulka: Děkuji za tip. Vymyslím něco :)

    OdpovědětVymazat
  8. To je zajímavý. Mám tenhle vytvrzovač laků taky a přijde mi, že hrozně rozmazává laky, takže by mě ani nenapadlo jej přes razítka použít. Tobě nerozmazává?

    OdpovědětVymazat
  9. An, určitě jsem pro takový článek (a myslím, že nebudu jediná) :-D

    OdpovědětVymazat