Lízatkové


Opět a zase. Lízátka jsou prostě the best! :)

10 komentářů:

  1. Slaďoučké:-)Odkud máš tak krásné razítka? An, nevíš, jak to vypadá s těma destičkama se zvířecími vzory od Essence? Dorazily už do ČR?

    OdpovědětVymazat
  2. Jednoduché, elegantní a krásné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Lady: Viď :D

    Katie: Jeden čas byly v nabídce na oficiálních stránkách v ČR a po nějaké době byly stáhnuté z internetu. Takže jsem pochopila, že nejspíš nebudou, což je velká škoda.
    Zrovna destičku s lízátkem mám od Vietnamců, ale je fakt, že se s ní razítkuje pěkně :)

    Soni, děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, chcem sa opytat, ci nevies odkial by sa dal objednat Sally Hansen Instant cuticle remover? alebo nieco podobne od inej znacky. skratka taky ten gel co rozpusti kozu okolo nechtov. lebo taky internetovy obchod co by zasiela na slovensko a predaval tento produkt je len amazon, kde ten produkt stoji iba dolar, ale postovne je bohuzial az 10 dolarov, co je strasne vela, najma v porovnani s tym, kolko to samotne stoji. za odpoved vopred dakujem,

    http://www.youtube.com/watch?v=kSziQsM_78Y

    (taketo nieco myslim)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že se Vám to líbí:)

    Bellatrix: Změkčovače ani odstraňovače kůžiček nepoužívám. Slovenské e-shopy nevyhledávám ba ani v českých se na tohle zboží nekoukám. Ze zahraničí neobjednávám.
    http://modelaznehtu.cz/shop.php?najdi=odstra%C5%88ova%C4%8D+k%C5%AF%C5%BEi%C4%8Dky&co=produkt

    Stačí zadat do vyhledávače na Googlu odstraňovač kůžičky (slovensky samozřejmě) a najde Ti to zajisté mnoho odkazů na slovenské eshopy :)

    OdpovědětVymazat