Je to hrozné


Jsem hrozně nerozhodná co chci.

 Jednou chci mít pěkné gelové nehty a když je mám, tak chci mít zase svoje krátké obyčejné, nalakované a naopak.

Včera jsem si gelovky trochu zkrátila, protože jsem dneska ve škole dodělávala ruku.
Chápejte ruku z hlíny, kterou jsem prvně nakreslila a následně vymodelovala. Sice to jako moje ruka nevypadá, ale napoprvé to je vcelku povedené těžítko. 
Následně jsem na keramický model vyrobila sádrovou formu a z formy vydlabala keramický model ruky.
Prázdnou formu jsem pořádně vytřela vodním sklem s vodou s poměrem 1:3.

Ono je to dost těžké na vysvětlení, hlavně když Vám to nemůžu na ničem ukázat. Ale příště budu rozbíjet sádrovou formu a z ní vyndám sádrový model.
Snad model poté dovedu k dokonalosti. 

Pokud si pamatujete jak jsme byli na jaře v Praze a po exkurzích ve slévárnách, tak na jaře pojedeme opět na exkurzi, ale ta se bude odehrávat někde na jižní Moravě. 

Musíme se hlavně podívat do umělecké slévárny, která je v malé vesničce u Brna a jsou v ní ti největší frajeři slévači a hlavně cizeláři. 

Koukám, že jsem docela pěkně spojila nehty se školou. :)

Pěkný večer přeje An

11 komentářů:

  1. Moje nemoc se změnami je ještě horší. K tomu jsem puntičkář. Takže například mám tři krabice s laky a pořád si ty laky prohlížím, přeskládávám, mám je většinou uspořádané v řadách a snažím se i o to, aby byly laky jedné značky u sebe a zároveň podobné barvy u sebe a zároveň shimmery a glitry v jiné krabici než krémovky a někdy si dám do jedné krabice zvlášť lehké, letní a křiklavé laky. Ta moje nemoc se ani nedá popsat, protože můj mozek o tom pořád přemýšlí, i když třeba sleduje televizi. Dobry ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Já to mám v tom, že furt nehty odlakovávám a nalakovávám a říkám si, tak už je čas na změnu, tahle barva není ono.. Jenže moje nehty jsou náchylné na vše, co není hedvábí :D:D Zkrátka nic jim nedělá dobře, takže ani odlakovač, takže je mám furt hnusný, vysušený, i když olej na kůžičky si dávám 2x denně! Ale než vyzkouším, která je ta správná barva na tento týden, je pátek :D Jo a ta fotka, to jsou vážně tvé aktuální nehtíky?

    OdpovědětVymazat
  3. Jelikož mám spíše obyčejné laky, tak je moc nepřeskládávám, ale je fakt, že kolikrát si je i tak prohlížím a přemýšlím, jakou barvu si dám. No a když si nalakuji nehty, tak si je zase odlakuji, protože se mi ta barvička už přestane v danou chvíli líbit. Toto je můj další problém.

    Myslím si, že každý je něčím takovým postižen. :)

    Nene, moje aktuální nehtíky jsou v minulém postu. Tyto jsou z internetu.

    OdpovědětVymazat
  4. Kéž by toto byly moje nehty :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já teda vím, že gelovky nikdy nee...na to mám doma moc laků :-) Ale s tou nerozhodností je to u mě stejný ohledně toho, jakej lak si vybrat. A když se netrefím, neváhám to hned odlakovat, i když už jsem ne odchodu. My nejsme normální, že ne :-)

    OdpovědětVymazat
  6. mě lakovat a odlakovávat nehty šíleně nebaví a nejde.. přestože mám svoje nehty pěkné a pevné, nechhávám si je potáhout gelem, takže je mám každý měsíc jiné a bez starostí určitě za menší peníze než bych vrážela do laků, uuf
    gelovky doporučuju :) ale jen od mojí nehtařky.. většina ostatních se mi zdají škaredé :D

    http://jollburrfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. To je normální, já to tak mívám s vlasy (když sem měla vlasy k prodloužení zalíbily se mi krátké a naopak, proto si chci koupit jednoduše clip-in) S gelovkami mě to trápit nemusí, sice by byly lehké na udržbu a vše ale nemůžu kvůli prax. Jinak těžítko, to používáš třeba na šperky a takové aji?:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Blanche: Já myslím, že zase na nějaký čas si budu hrát s láčky :) A doufám, že to vydržím déle, než půl roku :D

    Joll: Tak, jestli tvoje nehtářka umí pěkně nehty, tak to máš jedině štěstí :)

    Hanka H.: Naštěstí mě vlasy až tak netrápí a prodloužené vlasy jsem taky nikdy neměla. Jinak tu ruku, jsem dělala dle mé studie http://lh5.ggpht.com/_NcMoCmqILWg/TJssE4kOEAI/AAAAAAAADh8/ZMWTesYeywM/s640/P9210209.JPG takže šperky se na ni opravdu nedají pověsit :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Mám takový pocit, že my všechny jsme normální a ostatní jsou nenormální :D:D (vtipkuji samozřejmě)

    OdpovědětVymazat
  10. Alééééé:D:D Jak jsi na to přišla?:D

    OdpovědětVymazat