Zelené třpytky = Vánoce???



Jupí! Štědrý den je pomalu za dveřmi!
Ještě ani nejsme za půlkou podzimu, ale hlavně, že já už tady básním o Vánocích. Neskutečně se těším. Nejde mi ani o dárky, jako o tu atmosféru. Miluji sníh, který mi dopadá na tvář a na oblečení. Ráda si procházím vánoční trhy. Kochám se zbožím. V nákupních centrech je přeplněno. Všichni někam spěchají. Sakra, toto není atmosféra Vánoc!!!

Jinak tento třpytkavý lak je úžasný!
Úžasná barva třpytek!
Ale nanášení je děsně a taky schne hrozně.
Nevím, jestli mám tyto negativa odpustit, tak krásným třpytkám :(

9 komentářů:

  1. Je krásnej! Já se taky moc těším na Vánoce, ale přesně jako ty, ani ne kvůli dárkům jako kvůli atmosféře. A doufám, že letos bude taky tolik sněhu jako loni ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, taky jsem nadšená z Vánoc, už si plánuju, co všechno napeču :D miluju vánoční cukroví a tu atmosféru, když si pustím koledy, peču, mamka balí dárky atd. A máš pravdu , dokážu si tyhle třpytky představit zakomponované do designu nehtíků na vánoce :).

    OdpovědětVymazat
  3. Mína: Už aby to bylo :)
    Bezega: U nás peče cukroví mamka a balení dárků zůstává na mně :D

    OdpovědětVymazat
  4. presne vianoce! Stromček, ihličie, darčeky...a tak

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! :-) Kdyby to nebyl S-he, tak by se snad ocitnul i na mém wishlistu, ALE je to S-he, který prostě nemám ráda, takže...
    A na Vánoce se taky těším! Už mám skoro všechny dárky, protože pak nemám ráda tu atmosféru bláznivých nákupčích, co mají vražedný lesk v očích, pokud jim vezmeš náhodou něco, co chtěli oni...

    OdpovědětVymazat
  6. Foly: Jen zavřít oči a zasnít se! :)
    Markett: Jo S-he taky zrovna nemusím, ale ty třpytky jsem musela mít :D Jinak závist, že už máš nakoupeno. To já se nejspíš vydám do obchodů až koncem listopadu :)

    OdpovědětVymazat
  7. milujem vianoce, uplne najviac.. vsetko si nacancat, cely byt volni tymi klasickymi vianocnymi vonami, kazdy ma cas,neni sa kam ponahlat a vonku snezi...a Popelkaaaa!!! :)
    k laku: pekny, pekny, as by som ho skusila na nail art alebo ako efektovy nadlak.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Babs: Přesně tak. Už aby to bylo. Ano, koupila jsem si ho jako efektový nadlak, ale neodolala jsem a musela jsem si ho vyzkoušet na vrstvení :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to si vystihla. Vianočný! krásny je:)

    OdpovědětVymazat