Už se to blíží!


A co, že se blíží?
No přece Vánoce, Štědrý den. Jsem vánočně naladěna. Užívejte si vánoční atmosféry a nestresujte se.

P.S. Tento měsíc nebude moc lakový, protože ano, vidíte to na fotce. Ale to neznamená, že Vám neukážu vánoční inspiraci.

Golden Rose úlovek

Zdroj An's photo shoots


Golden Rose mě snad nikdy svým výběrem barev nezklamala. Přijdu do obchodu a prohrabuji košík tak dlouho, dokud něco nenajdu. Líbí se ta široká paleta barev.

Modrý lak (No. 168) mě dost překvapil. Okamžitě mi padl do oka. Prvně jsem si myslela, že to bude nějaká perleť. Ba ne! Je to foil. Mám takový pocit, že to je můj první lak s foil finishem. Vyzkoušela jsem ho zatím jen na dvou prstech a musím jen dodat, že mi připomíná sníh a led. Prostě takové to nepříjemné chladno. Ovšem tato barva je příjemná.

Bílý lak (No. 103) není zas tak bílý jak se zdá. Sheer. Co dodat. Na fotce mám tři silné vrstvy. Bude fajn na francii.

Konečně!


Už jsem se nemohla dočkat, až mi odroste akryl a až budu mít své nehty. Rozhodla jsem se je pěstovat a udržovat je v určité délce. Krátké mě už nebaví. Baví mě jenom u Aničky. Po celou dobu, kdy mi nehty odrůstaly mi byla vzorem. :) Díky.

Začíná nová éra. Těším se a doufám, že se mi podaří je udržovat. :)

Hate it or love it???



Love it! Pro mě jednoznačně. Problémy s nima nemám. Vyzrála jsem na ně! Stačí přiložit vatový tamponek na nehtu déle a chíli počkat. Třpytky po chvíli povolí a půjdou snadněji dolů.

Pokud tamponek namočíte v odlakovači a začnete okamžitě nehty dřív. Můžu popřát jen very fun!

ukazováček: Golden Rose, prostředníček: S-he, prsteníček: Essence, malíček: Maybelline





Miluji kosmetické taštičky


Sice je malá, ale vleze se do ní make-up, pudr, tvářenka, dva štětce, tužka na oči, tužka na obočí, stíny na obočí, dvě řasenky. Nejsem náročná. Stačí mi to. Nechce se mi tahat celá výbava sebou.
Tuto Estée Lauder jsem pořídila v secondhandu za 25 kč. Myslím si, že je nová, protože tento materiál je docela náročný na údržbu a každý pohyb a škrábanec je na něm vidět a navíc na jezdci zdrhovadla byla ještě fólie.
Přiznávám, že tuto taštičku našla jako první kamarádka. Ale po těžkém boji a ukecávání mi ji přenechala.

Co používáte na denní líčení?

Jaká je Vaše oblíbená barva o Vánocích?



Hlasujte prosím v malé anketě, kterou najdete vpravo ve sloupci.

Děkuji za každý hlas, popřípadě komentář :)

Vaše An

Essence Colour and Go! No. 02 White Secret



No to byl zase jednou kup.
Horší lak nemohli v Essenci vymyslet. Čekala js čistou bílou, která bude krýt ve dvou až ve třech vrstvách. Místo toho je to spíše mléčná a kryje minimálně ve čtyřech vrstvách.
S tímto láčkem kamarádka nebudu. 

Kdepak!

Tumblr


Ano. Založila jsem si účet na Tumblr. Zatím se s ním ještě seznamuji. Líbí se mi, jak to je provedeno. Vzhled jsem si nastavila tak, aby po přejetí myší na kousku obrázku se zobrazil celý, tak samo i s textem. Líbí se mi tam více, než uveřejňovat fotografie na ans-photo-shoots.blogspot.com. 
Chci tam zveřejňovat svou inspiraci. Co mě v daný momnent baví, co mám ráda apod.
 Nechci se tam nijak více rozpisovat. Na to mám blogspot. 

Takže, abych Vás pořád neodkazovala pouze TAM slovem tam, zde máte odkaz.



Tráva



Chci si pořídit Essie Pretty Edgy, ale ještě před jeho pořízením jsem si musela vyzkoušet, jestli mi sluší zelená. Sice to není stejný odstín jako Edgy, ale je zelený! Je to levná polská značka.
Na pěkné krytí sice byla potřeba tří vrstev, ale lak docela dobře schnul. Kdyby byl více pigmentový, tak by se s ním krásně razítkovalo. Škoda.

Velice se mi tato barva líbí. Že bych snad začala přicházet na chuť zeleným lakům?
Jak je to u vás?
 Líbí, nelíbí?







HAPPY B-DAY MY LOVE !



Drahý má dneska narozeniny.

Takže si zazpíváme.

Happy B-DAY to you!
Happy B-DAY to you!
Happy B-DAY dear George!
Happy B-DAY to you!

A k narozeninám si koupil auto. Pěkné autíčko. BMW. V tmavě modré, orient blau. Líbí se mi.

To mi říká, že bych si měla k němu pořídit nějaký tmavě modrý láček :))

Takže přeji pěkné úterý a omluvte mě, jdu hledat takový odstín.




Zelená francie





Ano, opět jsem spěchala a nepočkala, než mi zaschne lak. Můžete vidět zapatlané nehty. Takže vždycky lak fotografujte, až po jeho zaschnutí!

Opět vyzkoušeno "mokré zdobení", ale pořád mi to nejde. 

P.S. Zamilovala jsem se do zelených laků! :D

Jednoduše modře!





Zase jsem měla chuť na modrou. Přesněji na modrý krémík, modrý shimmer a matte finish přes shimmer. A ještě jsem to chtěla oživit zdobením. Ten pruh je udělán z teček, které jsem projela párátkem, aby udělaly tzv. mokré zdobení. No, musím říct, že se mi to těžce nepovedlo a rozhodně bych tuto techniku chtěla vypilovat, takže nejspíš pár dalších příspěvků uvidíte ještě s mokrým zdobením :)











Rimmel Lemon Drop No. 058






Dobře, musím se přiznat, že z této žluté jsem byla nadšená více, než ze včerejší třešně. Ovšem toto nadšení se po nalakovaní změnilo. Nečekala jsem, že bude dělat takové krátery. 
Jsem z toho smutná, protože po takové žluté jsem toužila docela dlouho a byla jsem líná si nějaký pastelový odstín objednat z internetu.
No a dobře mi tak. Teď mám před sebou sice krásnou žlutou pastelku, ale se škaredou aplikací. 

Jo a jestli voní, když je z té voňavé řady? No citrón cítit byl, ale musíte si nacpat prst do nosu. Popravdě. Žádná hitparáda to není.


Rimmel Black Cherries No. 193



O tomto laku básnila Dáša, že pokud ji někdo poskytne informaci, kde ho koupí, tak dostane celý zámek a půl princezny k tomu. Tak jsem zvědavá, co z toho bude :D

Nicméně je fakt, že to je úžasná tmavě třešňový třpytivý láček. Zamilovala jsem se! Černá mi nesluší. Ale tahle barvička? No nádhera. Doporučila bych ji každému, komu černá nesluší, protože tato zajisté bude.

Lakovaní byla jedna báseň. Štěteček je plochý. Miluji ploché štětečky. Lak roztírá pravidelně. Dokonce již v první vrstvě vcelku pěkně kryje.

Foceno za umělého světla, takže moc dobře nevynikla krása :( Lak na fotkách vypadá hnědý. Což rozhodně není. Je tmavě fialkový. Chjo. 






Úloveček




Včera jsem se šla podívat do mojí oblíbené malé drogerie a odešla jsem s pudrem od Constance Caroll. Je transparentní. Od té samé firmy jsem měla sypký pudr a byl skvělý. Ale potřebovala jsem menší, takže padla volba na tuhý pudřík.

Následně má cesta vedla do Rossmanna. Těšila jsem se, že tam objevím ty metalické laky od Essence a ono prd. Pořád jim tam straší denim kolekce. To je pech. Tak jsem se několik prošla kolem stojanů s dekorativní kosmetikou, jestli neuvidím něco lepšího.

A padly mi do okna dva laky z Rimmelu. Černá třešeň a Citrón. Po třešni jsem skočila bez mrknutí brzy, jelikož o něm v neděli Dášulka básnila a dokonce jsem se na něj dívala na netu, tak nebylo co řešit. Další volba byla citrónka. Spíš než citrón vypadá barva spíš banánově.
Černá třešeň je skvělá na podzim a zimu.  
Citrón nejspíš využiji až na jaře. 

Jedna vrstva rozmazané třešně. Za povšimnutí stojí lehký shimmer, který na slunci zrovna moc drobře vidět nejde :(



Lemonek


Jednotlivé mini recenze na tyto barvičky budou v dalších dnech.


Matuji všude, matuji ráda




Tak jsem čekala, že matte top coat bude nuda a ono ejhle. Baví mě to. I ostré barvičky vypadají po zmatnění decentně a pěkně. Myslím, že si půjdu nakoupit tyto zázračné lahvičky do zásoby.
Přece jenom nemám ráda, když si na něco zvyknu a ono se to pak přestane vyrábět.
Však to znáte, ne?



Gabriella Salvete Enamel No. 101 - kytičkování



Chtělo to nějak oživit. Kytičky byly na místě. Příště bych zvolila asi červený lak.
Toto razítko na mě působí tak svěže. Už si představuji jaro.
Já vím, je to se mnou hrozné. V jednom postu básním o Vánocích a v dalším už o jaře... :))))



Gabriella Salvete Enamel No. 101




V poslední době dávám přednost jemným barvám. Nenápadním růžovkám. Tato potřebovala k pěkněmu krytí jako je na fotce ČTYŘI vrstvy!!! No, vážení, řeknu Vám, že to stálo za to.
V první vrstvě působí na okolí tzv. zdravým vzhledem nehtů.

Ve druhé docela pruhuje.
Ve třetí se snaží pruhy zakrýt.
Ve čtvrté je už skoro dokonáno.
Chtělo by to pátou vrstvu.
Nemám na to nervy!!!

Jako velké plus musím napsat snad jen to, že cca čtyři dny jsem nosila jednu vrstvu laku a bez porušení!

Ale jinak je to moc pěkná barva. A to jsem šla původně pro takovou oranžovku se zlatými odlesky a nebo pro zelený stromeček a nebo modrou oblohu.... Musím se ještě pro nějaký vrátit.




Essence Matte Top Coat




Ano. I já jsem si pořídila Matte Top coat dostupný v drogérii. 
No, vcelku zajímavá věcička. Řekla bych, že docela pěkně matuje. 

Líbí se Vám matte finish?